0628457853Heeft u een vraag? 
Via WhatsApp kunt u ons bereiken ma t/m vr van 8:30 / 17:30 op 0628457843

Waarom Samsung services?

Het serviceaanbod van Samsung kan flexibel inspelen op speciale verzoeken om ondersteuning op maat.

We leveren snel en flexibel maatwerk voor al onze klanten.

Voor veel van onze concurrenten is een proactieve service slechts een bijzaak, die van belang wordt wanneer de printerinfrastructuur niet naar behoren functioneert. Bij Samsung staat dit centraal in onze filosofie. We vinden het belangrijk om uw wensen te begrijpen zodat we nog voor de implementatiefase de best mogelijke oplossing kunnen leveren. Hoe beter we erin slagen een oplossing te ontwerpen die precies aan uw wensen voldoet, des te meer profijt u ervan hebt wanneer u de oplossing in gebruik neemt.

Doordat Samsung intensief investeert in onderzoek en ontwikkeling en beschikt over een interne productiecapaciteit, kan Samsung snel en flexibel maatwerk leveren voor alle klanten. Hierdoor profiteert u van maximale efficiëntie en effectiviteit van uw investering. We leveren maatwerkaanpassingen in software, firmware of hardware, die exact aansluiten bij uw behoeften. Het resultaat is een zo soepel mogelijke overgang van uw bestaande infrastructuur naar Samsung-systemen, met maximale prestatie en productiviteit vanaf dag één.

Zodra de printerinfrastructuur van Samsung operationeel is, kunt u erop vertrouwen dat we er alles aan doen om dit zo te houden. Samsung levert voor alle zakelijke klanten een uitgebreid serviceaanbod met services op elk niveau, uiteenlopend van callcenters tot ondersteuning met meervoudige upgrades. In 43 landen over de hele wereld zijn hotlines beschikbaar waarmee u meestal de eerstvolgende werkdag op locatie ondersteuning ontvangt. U kunt erop vertrouwen dat u altijd over de benodigde ondersteuning kunt beschikken.

Voor alle problemen die niet door een van onze callcenters of via het servicenetwerk kunnen worden opgelost, is de interne oplossingsservice van Samsung beschikbaar.

We hebben veel klanten met speciale wensen. Daarom hebben we een aangepaste servicerespons ontworpen, die voor elke klant op maat gemaakt kan worden. Hierbij kunt u denken aan onderdelengarantie, verlenging van de onderhoudsduur en aanpassing van het servicetype, bijvoorbeeld een wijziging van het ophalen van printers naar ondersteuning ter plaatse. Wat uw wensen ook zijn: u kunt erop rekenen dat onze uitgebreide en flexibele servicediensten beschikbaar zijn om aan elke wens tegemoet te komen.