0628457853Heeft u een vraag? 
Via WhatsApp kunt u ons bereiken ma t/m vr van 8:30 / 17:30 op 0628457843

Waarom een afdrukoplossing van Samsung

Samsung en partners voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ondersteuning

Als vooraanstaand wereldleverancier van halfgeleiders, telecomapparatuur en digitale convergentietechnologieën biedt industrieleider Samsung een brede én diepgaand expertise. De intelligente afdrukoplossingen van Samsung vormen hiervan een duidelijke uiting; ze zijn ontwikkeld voor probleemloze integratie in IT-omgevingen en zetten de nieuwe coöperatieve, mobiele kijk op zakelijk printergebruik kracht bij met een verbeterde workflow-efficiency. Het resultaat is een echte transformatie naar een zuivere afdrukomgeving met krachtigere, onafhankelijke apparaten, open diensten en de mogelijkheid om overal vandaan en overal naartoe te printen. Samsung heeft voor ieder bedrijf, ongeacht de grootte, de volmaakte oplossing met uitstekende hardware en een aanpasbaar, flexibel aanbod. Samsungs gemakkelijke oplossingen voor printerparkbeheer, documentbeheer, outputbeheer, mobiel afdrukken en cloud printing zijn goed voor de productiviteit, operationele efficiency, naleving van procedures en kostenbesparingen.

Samsung en partners voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ondersteuning

Met als basis de betrouwbare prestaties en verkrijgbaarheid wanneer en waar ze maar nodig zijn, blijven Samsung printers continu doorwerken, hoe zwaar ze ook worden belast. Samsung en partners bieden verder end-to-end ondersteuning vanaf dag één wanneer de klant een afdrukoplossing kiest, maar ook tijdens het gehele koopproces en nadat de oplossing geïnstalleerd en in gebruik genomen is.

Stel uw mensen in staat een hogere productiviteit te bereiken

Samsung helpt klanten tijd te besparen en hun documentworkflow te verbeteren dankzij het digitaliseren van documenten. Cloud-afdrukoplossingen besparen ook tijd door de gebruikers in staat te stellen informatie te uploaden naar en te downloaden van cloud-diensten, zodat het gebruiksgemak toeneemt en de efficiency nog verder verbetert.
 

Doe uw voordeel met de technologie van Samsung voor gemakkelijk te beheren afdrukoplossingen

Het moderne bedrijf heeft afdrukoplossingen nodig met bewakings- en besturingselementen voor apparaten, documenten en IT-infrastructuur die eenvoudig en duidelijk zijn, én in alle behoeften voorzien. De afdrukoplossingen van Samsung gaan veel verder dan basisprinterbeheer, en bieden gemakkelijk beheer van de gehele afdruk- en documentworkflow-omgeving.

Bescherm belangrijke informatie met innovatieve tools

De afdrukoplossingen van Samsung kunnen waardevolle informatie helpen beschermen, en voorkomen problemen met het naleven van beveiligingsafspraken. Met Samsungs tools voor het beheer van documenten, netwerken en gebruikers hoeven medewerkers zich geen zorgen meer te maken bij het afdrukken van gevoelige documenten.

Vind de juiste afdrukoplossing voor ieder bedrijf ongeacht grootte of type

Als wereldwijde technologische leider zet Samsung zijn brede expertise in om afdrukoplossingen te bieden die aansluiten bij de wensen van de meest uiteenlopende klanten.

Besparen op printen was nog nooit zo effectief

Samsungs moderne afdrukoplossingen zijn niet alleen kosteneffectief als het gaat om de kosten per pagina (CPP, Cost Per Page) en betrouwbare hardware; ook kunnen ze bedrijven helpen de operationele efficiency en productiviteit te verbeteren met geavanceerde mogelijkheden als printerparkbeheer en distributie van documenten. Verdere mogelijkheden, zoals proactieve bewaking, administratie en toegangscontrole, bieden diepgaande kostenbesparingen voor ieder aspect van de onderneming. Zo worden afdrukoplossingen meer dan efficiënte afdruktools; tegenwoordig ondersteunen ze een mate van operationele efficiency waarmee een geheel nieuwe wereld van kostenbesparingen opengaat.
 
[widgetkit id=56]