0628457853Heeft u een vraag? 
Via WhatsApp kunt u ons bereiken ma t/m vr van 8:30 / 17:30 op 0628457843

Samsung is een A-merk voor uw Printer of multifunctional.

Als mondiale organisatie met een uitgebreid assortiment van bekroonde producten en een grote betrokkenheid voor een milieuvriendelijke werkwijze, is het geen verrassing dat Samsung de nummer twee van de wereld is op het gebied van zwart-wit en kleurlaserafdrukken voor A4. Het aantrekkelijke productaanbod van Samsung voorziet in elke zakelijke behoefte op het gebied van laserprinters en multifunctionele printers in kleur en zwart-wit.
De toegang tot de kopieermarkt voor A3-formaat was beperkt, aangezien slecht een paar producenten in staat waren om producten te ontwikkelen, produceren en verkopen aan mondiale klanten. Samsung maakt nu ook deel uit van deze groep met zijn eigen originele technologie in de A3-kopieerbranche, een bewijs van zijn technologische leiderschap met A-merk kwaliteit en service.

samsung printing innovation2

Samsung heeft een duidelijke voorsprong bij de ontwikkeling en de kwaliteit van producten door een indrukwekkende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, waarbij de nadruk ligt op moeiteloos gebruik en onderhoud voor een volledige productaanbod. Dit geeft Samsung de kracht op het gebied van innovatie, aangezien het onovertroffen productontwerp en productprestaties — naast hoogwaardige service, oplossingen en printerbenodigdheden — garant staan voor een compleet aanbod.

Vertrouwen in uitstekende prestaties

Samsung levert meer dan alleen een product. Samsung levert betrouwbare en compatibele producten die voldoen aan de steeds striktere veiligheidseisen die in de verschillende sectoren worden gesteld.